Prisen for at få pudset vinduer udvendigt afhænger af flere forskellige ting, blandt andet hvor mange vinduer og glas er der, hvor store de er, om det er på 1. sal eller i stueplan, hvordan tilgangsforholdene er (om der skal bruges stige eller ej, eller om der er noget andet der besværliggøre udførslen af arbejdet), og hvor ofte det skal gøres m.m. Men visse ting er faste:

1. Udgangspunktet er basisprisen som er fra 135 kr. Hvis andet ikke er aftalt.
2. Pudsningsaftale hver 4 uge. Basispris – 10%
3. Pudsningsaftale hver 8 uge. Basispris
4. Pudsningsaftale hver 12. uge: Basispris + 20%
5. Pris for indvendig side af samme glas: + 30% i forhold til basisprisen.

Dvs. at hvis et typisk 100m³ hus hver 4 uge som koster fra 135 kr. men med 10% rabat dvs. det vil koste 121 kr. men 175 kr. for de samme glas indvendig. Altså 296 kr. for både udvendig og indvendig polering.
Det samme hus hver 8. uge koster fra 135 kr. udvendig, koster den indvendige side af de samme glas 175 kr. Altså 310 kr. for både udvendig og indvendig polering.
Det samme hus hver 12. uge koster fra 162 kr. udvendig, men stadig 175 kr. for de samme glas indvendig. Altså 337 kr. for både udvendig og indvendig polering.

Hvis der er skråvinduer (Velux) som skal pudses på begge sider koster 45 kr. pr. stk.

Jeg kører ikke med faste listepriser som ikke tager højde for de forskellige udfordringer hvert hus byder på, derfor gives prisen ud fra en vurdering af huset og det antal vinduer der er.
Første gang kræver det lidt mere arbejde fra min side og lidt mere tålmodig fra kundens side inden opstart, så får man til gengæld den rigtige pris så der ikke betales over/under pris.

Det eneste man skal gøre, er at sende en mail til kontakt@skjonnemann.dk og bede om et tilbud. Skriv en mail med adressen (inkl. postnummer), eller send en sms til 50570877 med adresse, så vil jeg tage kontakt og tage et kig på din bolig, derefter vil der ligge der et tilbud i din fysiske eller elektroniske postkasse nogle dage efter.
Man kan også kontakte mig her på siden her 🙂

Det koster ikke noget og det er også uforpligtende.